Author Topic: multipart message can't display correctly  (Read 462 times)

Offline Tomokazu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
multipart message can't display correctly
« on: November 07, 2016, 12:43:04 AM »
Hi,

I just use Roundcube 1.2.1.
When I displyed a multipart message on Roundcube, the message can't be displayed correctly.

That mail's MIME structure is below.
-----------------------------------------------------------------------------------
Content-Type: multipart/related;  boundary="----=_Part_2193_13489836.1459815144541"
----=_Part_2193_13489836.1459815144541
  Content-Type: multipart/alternative;  boundary="----=_Part_2194_29945346.1459815144541"

  ----=_Part_2194_29945346.1459815144541
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8

    body A
  ----=_Part_2194_29945346.1459815144541
    Content-Type: text/html; charset=UTF-8

    body B
  ----=_Part_2194_29945346.1459815144541
----=_Part_2193_13489836.1459815144541
-----------------------------------------------------------------------------------

I suppose that it is the message handling issue of inside multipart message.

Please confirm the attached sample eml and image file.

Regards,
Tomokazu

Offline alec

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,041
Re: multipart message can't display correctly
« Reply #1 on: November 07, 2016, 06:28:04 AM »
If the indentation is original, this is not a correct format. Anyway, mime structure parsing is done by IMAP server not Roundcube itself.

Offline Tomokazu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: multipart message can't display correctly
« Reply #2 on: November 07, 2016, 11:09:05 PM »
Thank you for your reply.
I check my IMAP server.