Author Topic: Nothing Happens  (Read 7644 times)

Offline markporter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Nothing Happens
« Reply #15 on: August 09, 2006, 08:53:50 AM »
<>

I'm afraid I really don't know... I did go onto my database admin and was rather surprised that I couldn't see any of the table there though...don't quite understand what my guys did.

Offline NapkinSketch

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Nothing Happens
« Reply #16 on: August 10, 2006, 01:15:10 AM »
Ok, thanks for letting me know.

Does anyone else think they can help me? Thanks!

Offline jrmy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 48
Re: Nothing Happens
« Reply #17 on: August 10, 2006, 03:56:22 AM »
How you are running the initial script?

Do you have phpMyAdmin or something similar to make sure they are there?

I would assume they added something like a use data_name command....

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/use.html



Offline NapkinSketch

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Nothing Happens
« Reply #18 on: August 10, 2006, 10:32:57 AM »
Not sure what your asking about the internal script?

I do have access to phpmyadmin, there are 6 tables and all have data within them.

How would I use that data_name command? Create the query for each table that needs to be tied to the speicific database? Then run the query in phpmyadmin? Thanks!