Author Topic: Preview Pane on 0.1-rc1??  (Read 5404 times)

Offline jimlit

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Preview Pane on 0.1-rc1??
« on: May 18, 2007, 01:33:59 PM »
I've just downloaded and installed the new version released today, but there doesn't seem to be a preview pane, which I was expecting ad is mentioned in the changelog. Am I missing something here? Maybe there's something you have to do to enable it?

Offline robotjp

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Preview Pane on 0.1-rc1??
« Reply #1 on: May 18, 2007, 04:10:15 PM »
Amen - slightly baffled by its disappearance since upgrading from build 499. Was the functionality completely removed, or is there just an option that needs to be enabled in a config somewhere?

Offline Slug

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 76
Re: Preview Pane on 0.1-rc1??
« Reply #2 on: May 19, 2007, 02:01:23 AM »
Same here, seems RC1 is a step backwards for me. If I can find an answer to the preview plane I going to go back to a earlier version.

Michael
Roundcube SVN 1335|PHP 5.2.4|hMailServer 5|Win 2003 SP2|IIS 6

Offline kmn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
Re: Preview Pane on 0.1-rc1??
« Reply #3 on: May 26, 2007, 01:59:28 PM »
Hello,

See trac Ticket #1484389

The patch there works for me in rc1.

kmn

Offline microUgly

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
Re: Preview Pane on 0.1-rc1??
« Reply #4 on: May 28, 2007, 08:16:06 PM »
I assume this patch is on sourceforge? I'm not really familiar with the tracker system there, but I can't find the patch you listed. Browsing shows nothing and neither does searching. I assume I'm not looking in the correct area?

Offline kmn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
Re: Preview Pane on 0.1-rc1??
« Reply #5 on: May 29, 2007, 12:10:45 AM »
Hello

Go to http://trac.roundcube.net. Search for "preview pane not working". The only one post that comes up carries a post by "tnf" on 05-24-07. It lists a mod. to the code at four locations. Do exactly as said. It works for me.

kmn

Offline Jo_shi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 10
Re: Preview Pane on 0.1-rc1??
« Reply #6 on: May 29, 2007, 03:00:51 AM »
I have an Problem to see Images which are within my received mails. In beta2 if I double clicked on the mail i could see the picture in the mail. In rc1 I only see a placeholder. Are there some settings i can look for to solve this problem?

Greetings Jo_shi

Offline kmn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
Re: Preview Pane on 0.1-rc1??
« Reply #7 on: May 29, 2007, 07:01:18 AM »
Is there any system error message like "images are hidden" etc.?

kmn

Offline mpallo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 30
Re: Preview Pane on 0.1-rc1??
« Reply #8 on: May 30, 2007, 09:33:23 PM »
I implemented the preview pane as noted in the trac Ticket #1484389, however it seems to be active for ALL of my users. If I modify the width, when my other users login it is also modified.

How can this be configured on a per user basis only?

Offline Staceman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Preview Pane on 0.1-rc1??
« Reply #9 on: June 12, 2007, 02:03:55 PM »
I did the modifications to get the preview pane, referred to here:

http://trac.roundcube.net/trac.cgi/ticket/1484389

It all works fine and dandy, except that IE7 gives the following error:

Line: 205
Char: 3
Error: 'rcube_splitter' is undefined
Code: 0
URL: http://roundcube.xxxxxx.xxx/?_task=mail

Anyone know of any way to fix it so that the error doesn't happen? It doesn't appear to affect functionality, it just shows the yellow sign with the exclamation point in it on the lower left-hand corner of the window.