Author Topic: White screen after install and strange files  (Read 4132 times)

Offline statiic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
White screen after install and strange files
« on: May 29, 2007, 08:25:46 AM »
I just installed the latest release.
 
Correctly changed the files and inserted the database settings. Putted the imap server on localhost.
 
Now my browser only shows an blank page. It creates core*.* files in my main directory everytime I load the page.
And the log displays this:
 
[22-May-2007 23:06:32] PHP Warning: Missing argument 1 for rcmail_template::__construct(), called in /var/www/web8/web/program/include/rcube_shared.inc on line 57 and defined in /var/www/web8/web/program/include/rcmail_template.inc on line 40
[22-May-2007 23:06:32] PHP Warning: Missing argument 2 for rcmail_template::__construct(), called in /var/www/web8/web/program/include/rcube_shared.inc on line 57 and defined in /var/www/web8/web/program/include/rcmail_template.inc on line 40

Offline phantasm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: White screen after install and strange files
« Reply #1 on: June 06, 2007, 11:16:11 AM »
I'm also having this same problem (minus the core files). Just a blank screen, I followed the upgrading instructions.

Thanks

Offline Nipon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: White screen after install and strange files
« Reply #2 on: June 08, 2007, 06:37:05 AM »
Similar problem here. I see only a blank screen after upgrading. I followed the instructions.

Offline Lloyd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: White screen after install and strange files
« Reply #3 on: June 18, 2007, 05:05:01 PM »
I'm having te same problem. Is there a solution?


Offline tojt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: White screen after install and strange files
« Reply #4 on: June 21, 2007, 07:50:39 PM »
I also have the same problem.

Just a blank screen. I don´t get any strange files though.

I assume it have something to do with our setup, so if anyone have an idea it would be great if you could share it with us!


Offline UndeadDevil

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: White screen after install and strange files
« Reply #5 on: June 22, 2007, 11:06:31 PM »
For me RoundCube would not run until I deleted the .htaccess file, it then worked fine. I was also just getting a white error page.