Author Topic: Has this been fixed in the SVN releases?!?  (Read 10754 times)

Offline simplistsims

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Has this been fixed in the SVN releases?!?
« on: July 23, 2006, 06:03:37 AM »
If some of you remember someone posted a security flaw which allows you to just put the password in and it would login? Has this been resolved in the recent SVN releases? ???
Duca Duca Duca Duca - Dr. Evil *Say it fast*

Offline bpat1434

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 673
Re: Has this been fixed in the SVN releases?!?
« Reply #1 on: July 23, 2006, 10:37:07 AM »
Yes, it's been resolved....
 
  

Offline simplistsims

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: Has this been fixed in the SVN releases?!?
« Reply #2 on: July 23, 2006, 12:27:07 PM »
thats great!
Duca Duca Duca Duca - Dr. Evil *Say it fast*

Offline flosoft

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 349
    • http://flosoft.biz
Re: Has this been fixed in the SVN releases?!?
« Reply #3 on: July 28, 2006, 06:17:40 PM »
Moving to resolved.

Offline jpweb

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 46
Re: Has this been fixed in the SVN releases?!?
« Reply #4 on: February 05, 2007, 12:04:07 AM »
I just read this post and tryed to loggin with just a password for one account and it did let me in can anyone directme to the patch.

Offline bpat1434

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 673
Re: Has this been fixed in the SVN releases?!?
« Reply #5 on: February 05, 2007, 11:00:29 AM »
Update to the latest svn build.
 
  

Offline jpweb

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 46
Re: Has this been fixed in the SVN releases?!?
« Reply #6 on: February 05, 2007, 01:24:08 PM »
I have the latest tar which I have working just right except for this problem can anyone post a manual fix/edit.