Author Topic: How to fix domain in login to users inform only his username?  (Read 3022 times)

Offline Spyder.RV

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
How to fix domain in login to users inform only his username?
« on: September 17, 2007, 02:04:17 PM »
Hi,

In login form, users informs username@mydomain. I need to fix the domain, then users informs only his username, and round cube informs the fixed domain.

There are a way to make it?

And forgive-em for my poor english... :-\ I'm a Brazilian guy and not write/speak it well...


Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,518
    • http://SKaero.com/
Re: How to fix domain in login to users inform only his username?
« Reply #1 on: September 17, 2007, 07:08:25 PM »
yes there is a good simple way: Go config/main.inc.php and edit this:
Code: [Select]
$rcmail_config['username_domain'] = 'domain.com';

Offline Spyder.RV

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: How to fix domain in login to users inform only his username?
« Reply #2 on: September 17, 2007, 10:21:14 PM »
Great!!!!

Thanks