Author Topic: Multiple Attachment Issue  (Read 3142 times)

Offline justcraig

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Multiple Attachment Issue
« on: October 13, 2007, 03:26:11 AM »
I have been using Roundcube for some time now and i think it's great i just have one small issue with attachments. When i upload attachments they seem to upload alright however when the email is received only the first attachment makes it to the recipient. I was wondering if anyone else has experienced this issue and if they could help me fix this bug.

Other then that amazing work guys!!

Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,783
    • SKaero - Custom Roundcube development
Re: Multiple Attachment Issue
« Reply #1 on: October 13, 2007, 05:35:19 AM »
What SVN version are you using?

Offline justcraig

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Multiple Attachment Issue
« Reply #2 on: February 08, 2008, 04:38:27 PM »
I have just installed the latest available version on another project and i am still having the same issues with regards to sending attachments. Please somebody help me out!

Offline till

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 49
Re: Multiple Attachment Issue
« Reply #3 on: February 16, 2008, 07:13:00 AM »
Quote from: justcraig
I have just installed the latest available version on another project and i am still having the same issues with regards to sending attachments. Please somebody help me out!

No, you were asked what version you are on!

http://trac.roundcube.net/wiki/Howto_ReportIssues