Author Topic: [Solved] Mail page not displaying correctly  (Read 5830 times)

Offline plassius

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
[Solved] Mail page not displaying correctly
« on: November 08, 2007, 10:30:57 PM »
Symptom:

The mail page, any folder, displays as nearly flat HTML. The navigation menu resides underneath the Round Cube logo.
Other pages, all others, appear to display correctly. I'm not seeing any errors on the page excepting the flat formatting.

Steps already taken:

I've installed from the tarball, and from the svn.
Attempted different skins thinking it was perhaps a .css related issue.
I've used both IE 7, and Opera 9.24, both appear exactly the same.

Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,566
    • http://SKaero.com/
Re: Mail page not displaying correctly
« Reply #1 on: November 08, 2007, 11:01:59 PM »
any errors in your error log?

Offline plassius

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Mail page not displaying correctly
« Reply #2 on: November 09, 2007, 04:25:39 AM »
Nothing in the Apache or RC error logs which is associated.

The error logs show the one time I entered my password incorrectly.
The apache logs show the missing robots.txt.
The console log has a few CAPABILITY completed blocks.

I've set logging to 1, 4, and 8.


Offline kmn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
Re: Mail page not displaying correctly
« Reply #3 on: November 09, 2007, 10:37:56 PM »
Hello,

I am having a similar problem with the compose page. The icons are all displaced. But this happens only in 800x600 resolution. If I switch to 1024 resolution, layout is okay.
IE6 sp2.

Could be a CSS bug.

But since we have a standard desktop of 800x600, I need to fix this. How?

Regards

kmn

Offline plassius

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
[Solved] Mail page not displaying correctly
« Reply #4 on: November 10, 2007, 12:22:17 AM »
A redirect for mail in apache was causing the mail.css not to load. Removing the redirect and creating a static link instead solved the problem.