Author Topic: "Sending Message..." until timeout.  (Read 2333 times)

Offline Remuz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
"Sending Message..." until timeout.
« on: June 30, 2016, 12:27:36 PM »
So I've run into an issue that's left me completely confused.

Whenever I send an email from roundcube it sends fine but it's like the UI doesn't realize that so the spinner that says "Sending message..." continues until it times out.

The same happens when I attempt to view most settings, PGP Keys  & Password work, rest don't. It just says "Loading..." forever.

I've confirmed this on the latest versions of Chrome and Firefox.

It's a fresh install of the latest roundcube version running on:
Nginx version 1.10.0, PHP 5.6.22-0+deb8u1 with MariaDB 10.1.14. Sends via remote cPanel setup, some 110 ms ping.

Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,638
    • http://SKaero.com/
Re: "Sending Message..." until timeout.
« Reply #1 on: June 30, 2016, 12:50:37 PM »
Are you using any plugins? What errors are in the JS console? Are there any errors in the Roundcube error log?

Offline Remuz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: "Sending Message..." until timeout.
« Reply #2 on: June 30, 2016, 01:29:48 PM »
This is just for the sending issue



$config['plugins'] = array('acl', 'archive', 'attachment_reminder', 'emoticons', 'enigma', 'hide_blockquote', 'jqueryui', 'password', 'zipdownload');

Nothing in the error logs.
« Last Edit: June 30, 2016, 01:37:48 PM by Remuz »

Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,638
    • http://SKaero.com/

Offline Remuz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: "Sending Message..." until timeout.
« Reply #4 on: June 30, 2016, 05:40:47 PM »
Thanks that fixed it!

Came across this on the inbox page, even after I added the header stuff.
Code: [Select]
Refused to display 'https://webmail.rem.uz/skins/larry/watermark.html' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'DENY'.