Author Topic: Attachments disappear when Forwarding  (Read 2104 times)

Offline Lord_Anubis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Attachments disappear when Forwarding
« on: March 29, 2008, 06:50:35 PM »
Hi there, This "MUST" have been discussed in the past.

Could you please tell me how to solve this problem:
When I push forward, all the attachments in my to-be-forwarded message disappear !

HELP !

:)

Offline afontes

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Attachments disappear when Forwarding
« Reply #1 on: March 31, 2008, 10:39:13 AM »
Same error here. :(

But it only happens when I use Internet Explorer. In Firefox it works fine.

Offline Lord_Anubis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Attachments disappear when Forwarding
« Reply #2 on: March 31, 2008, 10:45:24 AM »
Doesnt work in Firefox in my hands.

Offline Carey

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Attachments disappear when Forwarding
« Reply #3 on: April 09, 2008, 04:14:58 PM »
I have the same problem, attachments are missing when I forward.

Offline Lord_Anubis

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Attachments disappear when Forwarding
« Reply #4 on: April 10, 2008, 04:23:23 AM »
I just updated to RC1 (I had the beta on), and its fine now. also, you can make adjustments in: php.ini, to increase attachment size if this is the problem:

Code: [Select]
; change the following
; Maximum size of POST data that PHP will accept.
post_max_size = 32M
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 16M

Hope that helps.

Offline Carey

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Attachments disappear when Forwarding
« Reply #5 on: April 10, 2008, 11:37:55 AM »
I'm on 0.1 stable release. I managed to get attachments to forward, but they are corrupted now. I've also upgraded to the newest PHP 5.2.5. I'm using Windows Server 2003 and hMailServer.