Author Topic: Missing icons after 1.4.1 upgrade  (Read 1846 times)

Offline Nihilist

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Missing icons after 1.4.1 upgrade
« on: December 28, 2019, 01:40:43 PM »
Hi gents,
I upgraded my installation of Roundcube from 1.3.8 to 1.4.1 with the new skin. Had to do most of the stuff manually, since it runs on Windows.
All worked with the exception of the icons.

Example: logon window with the following code has the icon missing
Code: [Select]
<i class="input-group-text icon user"></i>
Any suggestions?

Thank you!

Offline Nihilist

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Missing icons after 1.4.1 upgrade
« Reply #1 on: December 28, 2019, 04:43:09 PM »
Well... fixed it myself. One of the files did say:
"Microsoft IIS Server by default does not support WOFF fonts used in Elastic skin. It might be
needed to add following MIME Types definitions (via web.config or IIS Manager):

    .woff   application/font-woff
    .woff2  application/font-woff2
"
 ;)

Issue resolved.

Offline tonyuh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Missing icons after 1.4.1 upgrade
« Reply #2 on: May 28, 2020, 11:28:47 PM »
I have the same issue after upgrading from 1.2.5 to 1.4.4 but I found that in the "Dependent" version of the package has missing "deps" folder in the new skins/elastic folder. So I had to download the "Complete" version and copy that folder into the skin and then everything works.

Offline JohnDoh

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2,494
Re: Missing icons after 1.4.1 upgrade
« Reply #3 on: May 31, 2020, 05:55:08 AM »
That is the difference between the Complete and Dependant packages. The Dependant packages require that you install the 3rd party dependencies that Roundcube requires yourself. Details are in the INSTALL file.
Roundcube Plugins: Contextmenu, SpamAssassin Prefs, and moreā€¦