Author Topic: sessio_start  (Read 2543 times)

Offline Andyracing

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
sessio_start
« on: April 14, 2008, 09:09:58 AM »
Hello

How can I fix these errors:

Code: [Select]
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/web1/web/installer/index.php:8) in /var/www/web1/web/installer/index.php on line 29

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/web1/web/installer/index.php:8) in /var/www/web1/web/installer/index.php on line 29

Have php5 and RoundCube 0.1.1
Thank you

Offline Andyracing

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: sessio_start
« Reply #1 on: April 15, 2008, 10:43:45 AM »
Is this ever important for the installation or just an installer / index.php error message!
:8
Code: [Select]
<script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;client.js&quot;></script>on line 29
Code: [Select]
session_start();

Offline heliogabal

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Cannot send session cookie headers already sent by solution
« Reply #2 on: April 27, 2008, 09:36:42 PM »
I'm not shure if that is going to screw up something else, but you get rid of the error by putting the chunk of php-code in the very top of the installer/index.php-file instead of leaving it in the
.

I haven't figured out yet if that also helps with the further installation, as I'm still having include_path-problems (the installer doesn't find PEAR.php and the rest of pear. But that's yet another obstacle to finally get to use this wonderfull piece of software...

Maybe this should get fixed in the code, but I'm all new to this kind of beta experience and don't know how.

Offline bpat1434

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 673
sessio_start
« Reply #3 on: April 27, 2008, 11:39:23 PM »
I can look into this.  I didn't have any problems with the installer when I installed RoundCube.  If nothing else, I can alert Till and Thomas to the installer issue, or I can provide a patch for them so they can see put it in the next release.  I'll of course give you my fixes.
 
  

Offline Gl0ubI

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
sessio_start
« Reply #4 on: August 13, 2008, 05:42:56 AM »
Hello,
There is a fix for these messages ?

I've got it on first installer page on a clean install (0.1.1) under plesk debian 3.1

Thanks :)

Offline bpat1434

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 673
sessio_start
« Reply #5 on: August 13, 2008, 07:19:54 AM »
Try the 0.2-alpha and see if there is the same issue.
 
  

Offline Gl0ubI

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
sessio_start
« Reply #6 on: August 13, 2008, 09:37:24 AM »
Quote from: bpat1434;13292
Try the 0.2-alpha and see if there is the same issue.


With 0.2a, it's ok.

Do you suggest i install 0.2a instead of stable version (0.1.1) ?
But, what about stability ? I want to use RoundCube as principal webmail.

Thanks !

Offline bpat1434

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 673
sessio_start
« Reply #7 on: August 13, 2008, 11:57:57 AM »
I think 0.2a is perfectly fine stability wise.  The alpha just means it's not "feature complete" or "bug free" but at the same time, the 0.1 branch wasn't bug-free either.
 
  

Offline Gl0ubI

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
sessio_start
« Reply #8 on: August 14, 2008, 04:24:28 AM »
Great !

Let's go with 0.2a !

Many thanks !