Author Topic: Can't forward/reply certain emails from Roundcube webmail (i-frame issue)?  (Read 326 times)

Offline olimits7

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Hi,

For certain emails, I can't seem to reply/forward to within my Roundcube webmail; there is no errors in the sendmail.log and the only thing I can see is when I go to send the email I noticed the following in "Chrome > Inspect > Console" browser.

- POST https://webmail.domain.com/?_task=mail&_unlock=loading1600739751464&_framed=1&_lang=en_US 403 (Forbidden)

I did come across a post where it talked about X-Frames and it said that "x_frame_options" should NOT be set to "deny" and when I check my "defaults.inc.php" file I see the following listed "$config['x_frame_options'] = 'sameorigin';".

Is there anything else I can look at to try to fix this issue?

Thank you!

Offline alec

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,217
Re: Can't forward/reply certain emails from Roundcube webmail (i-frame issue)?
« Reply #1 on: September 22, 2020, 01:46:24 AM »
Yes. Check you http server configuration.

Offline olimits7

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Can't forward/reply certain emails from Roundcube webmail (i-frame issue)?
« Reply #2 on: September 22, 2020, 09:41:19 AM »
Yes, I did and it looks like it setup properly.

I notice the issue happens when I do "Forward inline", when I do "Forward as attachment" it works properly; so I don't know why this doesn't work with the "Forward inline" option?

Thank you!

Offline alec

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,217

Offline olimits7

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Can't forward/reply certain emails from Roundcube webmail (i-frame issue)?
« Reply #4 on: September 23, 2020, 09:26:19 AM »
I was able to fix this issue, it seemed to be an issue with my Web Application Firewall (WAF) in Plesk that was blocking the page from loading.

Thank you.