Author Topic: blank page after login  (Read 18741 times)

Offline orliville

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
blank page after login
« on: August 11, 2006, 12:47:23 AM »
When I attempt to login to RC, I get a blank page. The address box shows "http://www.mydomain.com/?_task=mail" but nothing shows up in the browser. I'm using RC 0.1 Beta 2; Apache version 1.3.37 (Unix); PERL version 5.8.7; PHP version 4.4.2; and MySQL version 4.1.19-standard with ASmallOrange as my host.

I just recently installed this version, but I kept my old RC database, could this be the cause of the issue?

Offline yllar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 106
Re: blank page after login
« Reply #1 on: August 11, 2006, 01:34:25 AM »
what does your logs say ?
irc://irc.freenode.net:6667/#roundcube

Offline orliville

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: blank page after login
« Reply #2 on: August 11, 2006, 09:25:35 AM »
I don't see any logs in my logs directory.

Offline yllar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 106
Re: blank page after login
« Reply #3 on: August 11, 2006, 09:30:57 AM »
chown logs dir to your apache user and try again or change log_level to 4 in main.ic.php
irc://irc.freenode.net:6667/#roundcube

Offline Saint

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
Re: blank page after login
« Reply #4 on: August 11, 2006, 07:29:20 PM »
I'm having the same problem. I have logs, but nothing recent.

Offline orliville

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: blank page after login
« Reply #5 on: August 14, 2006, 09:48:51 PM »
I was unable to find 'log_level' but I changed 'debug_level' to 4 (show). Here's what it came up with:

Code: [Select]
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home2/mydirectory/public_html/webmail/program/steps/mail/func.inc on line 230
Should I have posted this in Issues & Bugs?

Offline orliville

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: blank page after login
« Reply #6 on: August 15, 2006, 11:52:50 PM »
Ok,

I deleted everything to start from scratch. Now I get the following error:

Code: [Select]
SERVICE CURRENTLY NOT AVAILABLE!

Error No. 1f4)

Offline Midnyte

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: blank page after login
« Reply #7 on: August 20, 2006, 01:19:47 AM »
Hi Guys,
 I also get this error using the SVN however my live works fine, I'm using the same config files for both.... :'(


Offline yllar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 106
Re: blank page after login
« Reply #8 on: August 20, 2006, 03:36:34 AM »
Quote from: orliville
Ok,

I deleted everything to start from scratch. Now I get the following error:

Code: [Select]
SERVICE CURRENTLY NOT AVAILABLE!

Error No. 1f4)
http://trac.roundcube.net/trac.cgi/wiki/FAQ
irc://irc.freenode.net:6667/#roundcube

Offline orliville

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: blank page after login
« Reply #9 on: August 20, 2006, 10:16:44 PM »
I deleted my DB and User for RoundCube and started from scratch, this resolved the issue.

Offline Mithrus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: blank page after login
« Reply #10 on: March 18, 2007, 03:49:54 PM »
OK, I'm also getting the:

SERVICE CURRENTLY NOT AVAILABLE!

Error No. 1f4)

Then I found this which tells me how to solve the problem. However, I am not very wise with any of this stuff, so I have no clue what I have to do to check the following steps:

Quote
Make sure your php installation has mysql support enabled and check your database setting in db.inc.php

Also, check to make sure that your db.inc.php file is readable by the web server process. Some documentation recommends chmod 600 db.inc.php but a chmod 644 db.inc.php under a differently configured system will be just as secure and will alleviate this error message.

Would anyone be able to give me a more step-by-step guide as to how I do these two things? Any help is greatly appreciated.

Thanks.

Offline Mithrus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: blank page after login
« Reply #11 on: March 20, 2007, 01:56:39 PM »
Doe anyone know what I can do to fix this?

Offline Thox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: blank page after login
« Reply #12 on: March 21, 2007, 10:16:08 AM »
I'm getting the same error. Everything seems to be setup ok, but still get this error. Help

Regards

Thox

Offline Mithrus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: blank page after login
« Reply #13 on: March 22, 2007, 02:43:03 PM »
I really hate to bump this thread, but I can't seem to figure out how to fix the above problem I'm having. Can anyone offer some help?

Offline Thox

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: blank page after login
« Reply #14 on: March 23, 2007, 05:55:25 AM »
As I'm having trouble getting this to work, (still getting the same error) is anyone willing to install this for me?

Regards

Thox