Author Topic: Just installed - Many problems...  (Read 2743 times)

Offline calande

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Just installed - Many problems...
« on: August 21, 2006, 11:27:34 AM »
Ok, I installed the latest version yesterday on my server. Here's the list of all the problems I have so far:
  • Each time I click something in RoundCube (inbox, message, settings, drafts, etc...) I get a "Your session expired" error message and I need to enter my password.
  • When I try opening an attachment, I get a 404 error message
  • When I click the Address Book, I get a blank page
  • Sometimes, whatever I click, has no effect, then I have to refresh the page
  • When I write an e-mail and click "CC" or "BCC", a very tiny, almost invisible field shows up
  • I wasn't able to find the "Delete" icon until I found out that what I thought was the "Spam" icon was actually the "Delete" icon. I don't know, it's maybe just me.
  • When I open a message and click "Inbox", I get a 404 error message

I use Opera 9.01 on Windows XP.

Offline calande

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: Just installed - Many problems...
« Reply #1 on: August 21, 2006, 12:12:07 PM »
One more problem: When I open a message and click the green "Back" arrow, I go back to a directory that says "No messages found in this mailbox". To go back to the Inbox, I have to click the "Inbox" link one more time, and I get the whole list of messages. When I click the top-right icon "E-Mail", I have the same problem.

Offline yllar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 106
Re: Just installed - Many problems...
« Reply #2 on: August 21, 2006, 01:36:38 PM »
what version of RoundCube do you use ?
what is your mailserver, webserver ?
what does logs say etc.
I use Opera and everything works for me
irc://irc.freenode.net:6667/#roundcube