Author Topic: Bad install  (Read 3362 times)

Offline fire

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Bad install
« on: September 03, 2006, 09:45:04 AM »
Hi there. Sorry for my english first.
I have decided to install roundcube on my hosting...

When i surf to my folder like http://mysite.com/mail/ - where I left RoundCube
I get this:_________________________________________________
" class="bbc_link" target="_blank">http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd\">
http://www.w3.org/1999/xhtml\">


-   \0 \0.\0\0\0,   \0 \0..\0\0.   \0\0   templates\0��/   \0\0includes\09��0   \0D\0images\0\0�   \04\0+.pureftpd-upload.44fa83cc.15.156d9.7b310301\0�   \0\0
addresses.css\0[�   \0\0
common.css\0ݶ   \0\0googiespell.css\0�   \0\0ldapsearchform.css\0ݸ   \0\0mail.css\0�ݹ   \0\0pngbehavior.htc\0�   \0\0   print.css\0�ݻ   \0\0 settings.css\0�[�   \0�\0watermark.html\0�\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0










\"RoundCube















_________________________________________________
How can i fix this error?
Help me please.

Offline fire

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Bad install
« Reply #1 on: September 03, 2006, 09:59:34 AM »
probably we have magic_quotes....
but when I changed it like this (in .htaccess)

php_flag magic_quotes_gpc 0
php_flag magic_quotes_runtime 0

nothing happened
problem is still actual

What to do?

Offline simplistsims

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: Bad install
« Reply #2 on: September 03, 2006, 10:10:51 AM »
do u even have PHP installed on your server? ???
Duca Duca Duca Duca - Dr. Evil *Say it fast*

Offline fire

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Bad install
« Reply #3 on: September 03, 2006, 10:14:51 AM »
yes. there is php 4.4....
Apache 2
Mysql 4.. - database..
any comments?

Offline simplistsims

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: Bad install
« Reply #4 on: September 03, 2006, 12:49:22 PM »
what is the URL to ure webmail so I cant have a look myself
Duca Duca Duca Duca - Dr. Evil *Say it fast*

Offline fire

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Bad install
« Reply #5 on: September 04, 2006, 01:12:59 AM »

Offline thomasb

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Bad install
« Reply #6 on: September 04, 2006, 01:54:23 AM »
Could be related to gzip compression. Try to remove lines 91-94 in index.php

Offline fire

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Bad install
« Reply #7 on: September 04, 2006, 02:26:06 PM »
I have commented this lines.
nothing happened.
What is the problem?

Offline Gary

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: Bad install
« Reply #8 on: September 09, 2006, 06:35:15 AM »
I don't know if this will help, but when I connected to your page and looked at the page source the top of the page that was being displayed showd the following:-



�� \0 \0.\0\0\0�� \0 \0..\0\0�� \0\0   templates\0���� \0\0includes\0��� \0D\0images\0\0�� \04\0*.pureftpd-upload.44fc7138.15.c51e.201ba23f\0�~� \0\0
addresses.css\0[�� \0\0
common.css\0݀� \0\0googiespell.css\0�� \0\0ldapsearchform.css\0݂� \0\0mail.css\0��݃� \0\0pngbehavior.htc\0�� \0\0   print.css\0�݅� \0\0 settings.css\0�[�� \0�\0watermark.html\0�\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0\0