Author Topic: Problem with mail links  (Read 2907 times)

Offline schumiholic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Problem with mail links
« on: December 08, 2009, 10:03:17 PM »
Hello!

I am new here and I have a big problem with mail links. I try to access mailto links which also include subject and message. Something like this:

example

The problem is that when I click the link, only the TO field is recognized, the subject and the body are blank :(. Can you tell me what I'm doing wrong? Gmail, for example, recognizes all the fields... And also, is it possible for the new message to open in a new window?

I really need your help!
Thanks

Offline umount

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 63
Problem with mail links
« Reply #1 on: December 09, 2009, 09:48:41 AM »
I have this problem too

Offline rosali

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2,533
Regards,
Rosali
__________________
MyRoundcube Project (commercial)

Offline schumiholic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Problem with mail links
« Reply #3 on: December 10, 2009, 08:29:26 AM »
I understand that a bug is a problem. What I am not sure of, is that this is a general bug (and only your stuff can solve it) or is a bug in my code...

Offline rosali

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2,533
Problem with mail links
« Reply #4 on: December 10, 2009, 11:52:20 AM »
Roundcube devs have accepted the ticket. So please wait for a fix or fix it yourself and provide a patch.
Regards,
Rosali
__________________
MyRoundcube Project (commercial)

Offline schumiholic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Problem with mail links
« Reply #5 on: December 10, 2009, 11:55:55 AM »
:funny: Fix it myself or provide a patch? I am just a simple user, not a programmer... I'll just wait, hoping it will be fixed.

Offline dmxking512

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Mail Subject Links directing back to roundcube webamil
« Reply #6 on: November 20, 2010, 06:20:48 AM »
hi there , when ever i recive a new mail the subject line becomes a link back to the webmail interface ive attached a picture to show what i mean.


when hovering over the subject  it shows that its desitination is Roundcube Webmail

and when i click it , it just refreshs the page or i assume links to the inbox.

Roundcube is running in a frame ,and in partnership with hMail.


this has only started happening recently and i have made no changes to the coding of roundcube.

does anyone else have any idears???

Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,541
    • http://SKaero.com/
Problem with mail links
« Reply #7 on: November 20, 2010, 08:46:21 AM »
Is there anything in your error log?

Offline CNBarnes

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Problem with mail links
« Reply #8 on: February 28, 2011, 11:17:32 AM »
(first post here - new user of Roundcube)


I hate to reply to a thread that is somewhat old, but I am having this same problem with my new installation of R.C.   I see in the #1486354 (Please improve mailto links) ? Roundcube Webmail incident report that this should be fixed...

We running version 0.5.1 - shouldn't the fixes be reflected into this version?

Offline CNBarnes

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Problem with mail links
« Reply #9 on: March 02, 2011, 03:36:02 PM »
Quote from: CNBarnes;33540
(first post here - new user of Roundcube)


I hate to reply to a thread that is somewhat old, but I am having this same problem with my new installation of R.C.   I see in the #1486354 (Please improve mailto links) ? Roundcube Webmail incident report that this should be fixed...

We running version 0.5.1 - shouldn't the fixes be reflected into this version?



No suggestions?  Really?  :confused: