Author Topic: New identity problem  (Read 2886 times)

Offline bagu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 109
    • Bagu.biz
New identity problem
« on: February 15, 2010, 07:42:15 AM »
Hello,

I have the latest RC of rouncude + the latest hmailserver version (5.3.2)
I have an user woh have an adress + an alias and who want to have 2 identity.
But, even he can edit his identity, he can't make a new identity...



Why ? And how can he get two identity ?

Nothing in errors logs
Nothing in php logs
Nothing in apache logs

I use :
Hmailserver 5.3.2
Roundcube 0.3.1
Apache 2.2.10
Php 5.2.12
Mysql 5.1.43

Here are my php extensions :
        * bcmath
        * calendar
        * com_dotnet
        * ctype
        * date
        * filter
        * ftp
        * hash
        * iconv
        * json
        * odbc
        * pcre
        * Reflection
        * session
        * libxml
        * standard
        * tokenizer
        * zlib
        * SimpleXML
        * dom
        * SPL
        * wddx
        * xml
        * xmlreader
        * xmlwriter
        * apache2handler
        * curl
        * gd
        * gettext
        * ice
        * imap
        * ldap
        * mbstring
        * mcrypt
        * exif
        * mhash
        * mime_magic
        * mysql
        * mysqli
        * soap
        * sockets
        * tidy
        * xmlrpc
        * xsl
        * zip
        * zlib_filter
        * fileinfo
        * lzf

Thanks
« Last Edit: February 15, 2010, 07:52:04 AM by bagu »

Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,541
    • http://SKaero.com/
New identity problem
« Reply #1 on: February 15, 2010, 09:12:36 AM »
If it not showing the forum to create a new identity its a browser problem, what browser are you using? Also check that $rcmail_config['identities_level'] in your /config/main.inc.php that is set to 0 or 1.

Offline bagu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 109
    • Bagu.biz
New identity problem
« Reply #2 on: February 15, 2010, 10:13:21 AM »
Same thing on firefox 3.6 and internet explorer 8

My setting is :
$rcmail_config['identities_level'] = 0;

It seem that the default skin have a problem, because, when clicking on new identity button, an horizontal scroll appear.
And when scrollin far right, the begin of a form appear, but is non usable because i can"t see other than it border.
And when using "air" skin, the form appear correctly.

EDIT : Problem solved...it was a default skin bug

To solve it, i have to edit addidentity.html and replace the content by this :
Code: [Select]
<!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN&quot; &quot;http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd&quot;>
<html xmlns=&quot;http://www.w3.org/1999/xhtml&quot;>
<head>
<title><roundcube:object name=&quot;pagetitle&quot; /></title>
<roundcube:include file=&quot;/includes/links.html&quot; />
<link rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; href=&quot;/settings.css&quot; />
</head>
<body>

<roundcube:include file=&quot;/includes/taskbar.html&quot; />
<roundcube:include file=&quot;/includes/header.html&quot; />
<roundcube:include file=&quot;/includes/settingstabs.html&quot; />

<div id=&quot;identities-list&quot;>
<roundcube:object name=&quot;identitiesList&quot; id=&quot;identities-table&quot; class=&quot;records-table&quot; cellspacing=&quot;0&quot; summary=&quot;Identities list&quot; editIcon=&quot;&quot; />
</div>

<p id=&quot;listbuttons&quot;><roundcube:button command=&quot;add&quot; type=&quot;input&quot; label=&quot;newidentity&quot; class=&quot;button&quot; /></p>

<div id=&quot;identity-details&quot;>
  <div id=&quot;identity-title&quot;><roundcube:label name=&quot;newidentity&quot; /></div>
  <div style=&quot;padding:15px;&quot;>
    <roundcube:object name=&quot;identityform&quot; size=&quot;40&quot; />
    <p><br />
      <roundcube:button command=&quot;save&quot; type=&quot;input&quot; class=&quot;button&quot; label=&quot;save&quot; />
    </p>
  </div>
</div>

<roundcube:include file=&quot;/includes/settingscripts.html&quot; />

</body>
</html>

Everything work fine now
« Last Edit: February 15, 2010, 12:09:21 PM by bagu »

Offline bagu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 109
    • Bagu.biz
New identity problem
« Reply #3 on: February 15, 2010, 12:23:51 PM »
Sorry for double post, but cross test with my users and other browsers : it work fine now