Author Topic: Error 500  (Read 4460 times)

Offline wildbrn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Error 500
« on: July 04, 2006, 06:20:50 PM »
My server php 4.4.1 and mysql 4.19, but not work, Internal Server Error

help me

Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,557
    • http://SKaero.com/
Re: Error 500
« Reply #1 on: July 04, 2006, 09:02:36 PM »
Can you post your error log?

Offline chrisstylez

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Error 500
« Reply #2 on: July 05, 2006, 02:20:41 AM »
just delete the .htaccess file in the main dir and you should be ok

Offline night

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Error 500
« Reply #3 on: July 06, 2006, 06:15:02 AM »
I'm getting this error as well, I've deleted the .htaccess in the root but no luck yet.

Someone suggested posting the error log. Do you mean the errors file in the /log subdirectory?

[06-Jul-2006 06:00:52 -0400] PHP Error: Error loading template for 'login' in [my directory - just replaced my actual directory]program/include/main.inc on line 944

Offline simoesp

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 46
Re: Error 500
« Reply #4 on: July 06, 2006, 06:23:03 AM »
Quote from: night
I'm getting this error as well, I've deleted the .htaccess in the root but no luck yet.

Someone suggested posting the error log. Do you mean the errors file in the /log subdirectory?

[06-Jul-2006 06:00:52 -0400] PHP Error: Error loading template for 'login' in [my directory - just replaced my actual directory]program/include/main.inc on line 944


are you working with a SUBVersion or the beta ?
--------------------------------------------------------
 **                       S.I.M.O.E.S.P.                       **
--------------------------------------------------------

Offline night

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Error 500
« Reply #5 on: July 06, 2006, 06:25:21 AM »
Wow, what a fast response!

I am using the beta version. I wasn't exactly sure what the SUBVersion was.

I did figure it out though. For some reason, the subdirectories under the skins/default directory were not copied over. Very weird, got it running now though, thanks!

Offline flosoft

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 349
    • http://flosoft.biz
Re: Error 500
« Reply #6 on: July 06, 2006, 10:45:39 AM »
Ok. Closing and moving to resolved.