Author Topic: Anybody have Preview Pane (1484008) Working?  (Read 3486 times)

Offline grokdesigns

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Anybody have Preview Pane (1484008) Working?
« on: November 02, 2006, 05:13:28 PM »
http://trac.roundcube.net/trac.cgi/ticket/1484008

I tried to get it working and applied it to rev. 361, but had no luck. The preview option shows up in user preferences, but I'm not getting a preview pane :-[

So if anybody has it working, please send me your files!(config/main.inc.php, /program/include/main.inc, /program/localization/en_US/labels.inc, /program/js/app.js, /program/steps/settings/func.inc, /program/steps/settings/save_prefs.inc, /program/steps/mail/show.inc, /program/steps/mail/func.inc, /skins/default/templates/mail.html, /skins/default/templates/previewmessage.html, /skins/default/mail.css)

Offline daashag

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 198
Re: Anybody have Preview Pane (1484008) Working?
« Reply #1 on: November 03, 2006, 07:49:31 AM »
I don't get the option in user preferences. I checked all the files and and the patch was applied successfully. However I was able to get the preview pane to work by editing the app.js file according to this thread: http://lists.roundcube.net/mail-archive/roundcube.dev/2006/10/51/
Also there is no display images option in the preview pane. Very nice though. Thanks

Offline flosoft

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 349
    • http://flosoft.biz
Re: Anybody have Preview Pane (1484008) Working?
« Reply #2 on: December 04, 2006, 05:23:49 AM »
Try to update to 391. On my server it works without any problem.

Offline richardt

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 22
Re: Anybody have Preview Pane (1484008) Working?
« Reply #3 on: December 06, 2006, 12:12:57 AM »
Ditto - mine is also working without a problem. I found I needed to clear my cache in Firefox, but it's sitting there in all its glory. :)