Author Topic: Attachments  (Read 1702 times)

Offline projectmyst

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 30
Attachments
« on: April 05, 2011, 06:59:22 PM »
Can any one help me on this, my roundcube will not send any email that i have attached an attachments to, it will just "sending message" and after about 1min it will say failed.

I i get send an email with attachments and forward it then it will send.

This is the errors on my log

Code: [Select]
[05-Apr-2011 18:53:05] Invalid response code received from server (-1):
[05-Apr-2011 18:54:23] Invalid response code received from server (421):
[05-Apr-2011 18:54:23] Invalid response code received from server (-1):
[05 Apr 2011 18:54:23 -0400]: SMTP Error: SMTP error: Failed to send data in /home/tinyhive/public_html/program/steps/mail/func.inc on line 1495 (POST /?_unlock=loading1302043898033?_task=mail&_action=send)
[05-Apr-2011 18:54:23] Invalid response code received from server (-1):
[05-Apr-2011 18:55:38] Invalid response code received from server (421):
[05-Apr-2011 18:55:38] Invalid response code received from server (-1):
[05 Apr 2011 18:55:38 -0400]: SMTP Error: SMTP error: Failed to send data in /home/tinyhive/public_html/program/steps/mail/func.inc on line 1495 (POST /?_unlock=loading1302043972600?_task=mail&_action=send)
[05-Apr-2011 18:55:38] Invalid response code received from server (-1):


Any ideas?:(

Offline JohnDoh

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2,249
Attachments
« Reply #1 on: April 06, 2011, 03:30:33 AM »
SMTP response code 421 means: Service not available, closing transmission channel. Take a look in your SMTP server logs, may be there is more info there.
Roundcube Plugins: Contextmenu, SpamAssassin Prefs, and moreā€¦