Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
i've never tried to do this but /I think/ if your imap server supports virtual folders then you could setup your admin account with virtual folders for each of the other accounts and then you'd be able to see them all in roundcube.
Release Discussion / Re: Threading buttons greyed out
« Last post by JohnDoh on Today at 04:45:03 AM »
the threads button would be greyed out if your imap server does not support threads.

btw threads and conversations are not the same thing - threads are all related messages in the same folder (eg all the messages you got which are still in your inbox) while conversations is all related messages accross all folders (so messages you recieved and ones you sent). Roundcube does not support conversations at this time.
hi everyone and thanks for helping me

i'm setup email for company and it has

can it's make an admin email ( that can see every email in-out from another email(aaa,bbb,ccc)

Release Discussion / Threading buttons greyed out
« Last post by Stuartc on March 19, 2018, 04:20:27 PM »
Hi folks,

I've just started using Roundcube and my Threads buttons at the bottom of the Messages are greyed out, as the attached image shows. I can't view any threads - I can't see if I've responded to people's emails. I searched the forum but couldn't find any references to this issue. Any help would be greatly appreciated.
General Discussion / Re: Automatic Response - need to delete
« Last post by SKaero on March 19, 2018, 01:37:45 PM »
Automatic Response has setup on the mail server. If there is another place you can manage email settings outside of check there otherwise contact your mail provider and ask them for support.
General Discussion / Automatic Response - need to delete
« Last post by jreneesolutions on March 19, 2018, 12:16:08 PM »
When I originally set up my email, I set up an auto response to go out to the sender when they sent me an email.
I'm now looking to find out how to get rid of that auto response but I can't seem to find it.
I looked under Settings -> Responders and there's nothing there.
Does anyone know how I'd go about getting rid of this automatic response?
Thanks in advance
General Discussion / Need help
« Last post by stephaniegreen on March 19, 2018, 05:29:30 AM »
I managed to use the Lenny backports to install the roundcube and I got the login screen but I could not log in and Roundcube did not seem to access my dovecot user. I should also mention that the roundcube installer does not seem to work.
General Discussion / Re: File upload failed.
« Last post by phil2k on March 17, 2018, 06:18:29 AM »
Hi SKaero,

Thank you for your answer  8)

Unfortunately the version "1.2~beta+dfsg.1-0ubuntu1" is the latest version offered by the last stable version of Ubuntu LTS sever (16.04)  :(
I know, I have the option to either install the last roundcube version from the sources, or try another new Ubuntu version (non LTS) like 17.10.1 (artful) that comes with rouncube version 1.3.0+dfsg.1-1  ::)
But that server is a production server with hundreds of mailboxes, so I guess I'll have to try the first approach  :-\

P.S.: Good lesson over howto not losing time doing debugging, but rather finding newer versions in the "wild"  :-[
Pending Issues / Re: Broken theme after update to 1.3.5
« Last post by SKaero on March 16, 2018, 07:32:38 PM »
You should contact the skin author and see if there is an update available for the skin.
Pending Issues / Broken theme after update to 1.3.5
« Last post by Bebef on March 16, 2018, 12:57:38 PM »
Hi everyone!

After updating from 1.3.3 to 1.3.5 I got issues with the larry theme. Suddenly every font everywhere had shadows and the mobile theme (Melanie2) was broken completely. Most of the shadows seemed to originate in, but not all of them. I removed all text-shadow from all CSS files which helped with the shadow and also fixed the mobile theme, but I have other issues like the subject lines always stay bold regardless of read status.
I also can't change anything in the User Interface preferences because the Save button always is grey.

Is there a way to fix the theme or maybe "reset" the whole installation? Maybe it's time for a fresh install? Only thing is that I don't want to lose any settings/configurations.

Pages: [1] 2 3 ... 10