Author Topic: Change Password in roundcube  (Read 60478 times)

Offline ashraf_t1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Change Password in roundcube
« on: February 04, 2013, 09:25:50 AM »
Hi,

Am new to roundcube. I need to have change password option in my roundcube webmail.
I tried the this, http://www.beautyandthebaud.com/web-2-0/roundcube-webmail-change-password-cpanel-plugin/
But its not working, it shows password error message.

Waiting for reply. Hope you people will do needful.

Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,543
    • http://SKaero.com/
Re: Change Password in roundcube
« Reply #1 on: February 04, 2013, 05:57:40 PM »
You also need to configure the plugin check out <RC root>/plugins/password/config.inc.php

Offline dascribe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Change Password in roundcube
« Reply #2 on: February 11, 2013, 02:55:35 PM »
I tried this solution.
It made the tab show up and the field showed up, but it said unable to save changes.

The response to this post was "You also need to configure the plugin check out <RC root>/plugins/password/config.inc.php"

What has to be configured?
What does it have to say?
I'm using hostmonster, which is a shared host with cpanel if that makes a difference.

Thx

Offline SKaero

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5,543
    • http://SKaero.com/
Re: Change Password in roundcube
« Reply #3 on: February 12, 2013, 06:43:34 PM »
The password configuration file is well documented, how did you configure it?

Offline crasheg

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 12
Re: Change Password in roundcube
« Reply #4 on: March 02, 2013, 04:08:15 AM »
Check file "README" in password plugin directory.

Offline sp1ke77

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Change Password in roundcube
« Reply #5 on: September 12, 2013, 04:27:21 PM »
Any news on this?

I've followed the instructions and the cannot save error keeps poping up....

Offline khanji

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Change Password in roundcube
« Reply #6 on: December 28, 2015, 04:47:08 AM »
Change password option may not be available inside roundcube. You can can change it however outside roundcube at the screen when it asks to select which them to choose (roundcube, horde,squirrerlmail)

Read more at http://hammadk.com/how-to-change-password-in-roundcube/