Author Topic: Login inconsistencies  (Read 3041 times)

Offline gerhard

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Login inconsistencies
« on: June 13, 2007, 05:59:39 AM »
I keep getting random "a001 NO Login failed." error. I create a new mailbox for a particular domain name, it works fine. I create another mailbox for a different domain name, it doesn't work. It seems as if it has a mind of it's own!

I have added a little function to the bottom of main.inc.php that looks like this:

Code: [Select]
function host_name() {
    if ( strstr($_SERVER['HTTP_HOST'], 'www') )
    {
        return substr($_SERVER['HTTP_HOST'], 4, strlen($_SERVER['HTTP_HOST']));
    }
    else if ( strstr($_SERVER['HTTP_HOST'], 'webmail') )
    {
        return substr($_SERVER['HTTP_HOST'], 8, strlen($_SERVER['HTTP_HOST']));
    }
    else
    {
        return $_SERVER['HTTP_HOST'];
    }
}

I have the webmail subdomain across multiple websites, Apache takes care of it all.

Code: [Select]
 IP1:80 \
 IP2:80 \
 IP3:80 \
 IP4:80 \
>
    DocumentRoot /var/www/vhosts/webmail/roundcube/
    ServerName webmail
    ServerAlias webmail.*
    UseCanonicalName Off

   
        php_admin_flag engine on
        php_admin_flag magic_quotes_gpc off
        php_admin_flag safe_mode off
        php_admin_value open_basedir "/var/www/vhosts/webmail:/etc/psa:/tmp"
   


This is where I'm using the host_name():

Code: [Select]
$rcmail_config['default_host'] = host_name();
$rcmail_config['mail_domain'] = host_name();

I've checked my maillogs and there doesn't seem to be any errors for invalid logins or error logins...

Anything else that I'm missing?

Offline gerhard

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Login inconsistencies
« Reply #1 on: June 13, 2007, 03:33:01 PM »
No takers?

Offline gerhard

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Login inconsistencies
« Reply #2 on: June 14, 2007, 01:39:41 PM »
Guys, did any of you get Rouncube working on Plesk 8 across multiple domains from a single install (like a shared script a la Horde)?

Cheers!